Ticketscript

Review: Ticketscript

ticketscript

Ticketscript is één van de aanbieders voor de kaartverkoop van evenementen als festivals en beurzen. Zo kan deze aanbieder u helpen bij het ontwerpen en verkopen van tickets, het creëren van verkoopkanalen, het creëren van een veilige betaalomgeving en het promoten van uw evenement, zodat u meer kaarten verkoopt. En omdat Ticketscript u tevens kan helpen met het analyseren van de bezoekersaantallen van uw website en de bezoekersaantallen van uw evenement, krijgt u door deze aanbieder van kaartverkoop ook meer inzicht in uw bereik en bezoekers. Daarnaast kan Ticketscript u niet alleen helpen bij de aanloop naar het evenement en de analyse van het evenement, maar kunnen de medewerkers van deze kaartverkoper ook aan de deur van uw evenement voor ondersteuning zorgen. Hierbij kunt u denken aan support op locatie, maar ook aan het beheren van gastenlijsten. Zeker als u zelf geen personeel heeft om dit te doen of als u geen zin heeft om deze taak te coördineren, is het prettig om dit uit te kunnen besteden aan Ticketscript.

De kosten van de dienstverlening
Als u tot 1000 tickets verkoopt bij Ticketscript, kost dit 1,50 euro per ticket en 3,5 procent van uw omzet aan transactiekosten. Verkoopt u tussen de 1000 en 10.000 kaarten, dan is de prijs van uw ticket afhankelijk van uw specifieke evenement en het aantal kaarten dat u verkoopt. Dit geldt tevens voor evenementen waarbij meer dan 10.000 kaarten verkocht worden. De exacte prijzen van deze aanbieder zijn dan ook alleen bekend bij een kaartverkoop tot 1000 kaarten, wat het prijsbeleid van de aanbieder niet bepaald transparant maakt.

Het team
Ticketscript heeft kantoren in verschillende landen, waar in totaal meer dan 100 medewerkers werken. Het is dus zeker geen klein bedrijf, maar een grote en professionele aanbieder op het gebied van kaartverkoop voor uw evenement. En omdat de aanbieder vele medewerkers in dienst heeft, zijn er altijd voldoende medewerkers die u kunnen ondersteunen en helpen bij uw evenement voor het beste resultaat.

Conclusie
Ticketscript heeft al vele organisatoren van grote evenementen en festivals mogen ondersteunen in de kaartverkoop. Hierbij kunt u denken aan festivals als Dance Valley, Dutch Design Week, Awakenings en Valtifest. De service van deze aanbieder van kaartverkoop is dan ook zeker goed, maar de prijs van de aanbieder wordt niet transparant gecommuniceerd op de website. Zo komt u er pas achter wat de kosten van de diensten zijn als u contact opneemt met Ticketscript. Heeft u behoefte aan een duidelijk beeld van de kosten van een kaartverkoper door enkel op de website te kijken, dan schiet deze aanbieder tekort. Dit maakt dan ook dat deze aanbieder minder goed wordt beoordeeld in deze review dan de aanbieder BookingAPP. Bent u benieuwd naar de diensten van andere aanbieders? Lees dan de review Paylogic en de review BookingAPP.