Paylogic

Review: Paylogic

paylogic

Net als Ticketscript en BookingAPP, is Paylogic gespecialiseerd in het aanbieden van ticketservices voor uw evenement. Dit betekent dat deze aanbieder u niet alleen kan helpen met het ontwikkelen en verkopen van kaarten, maar dat deze aanbieder u tevens van dienst kan zijn tijdens het evenement zelf. Zo helpen de medewerkers van de aanbieder u niet alleen bij het doorvertalen van uw wensen en behoeften in kaarten voor uw evenement, maar zorgen zij er ook voor dat uw kaarten verkocht worden, betaald worden door uw gasten en op de juiste manier ingenomen worden bij de deur. En omdat Paylogic een realtime systeem heeft ontwikkeld om de voortgang van de kaartverkoop te analyseren, kan uw verkoopstrategie te allen tijde aangepast worden bij tegenvallende resultaten. Op deze manier kan deze aanbieder u dan ook helpen om meer tickets te verkopen, voor meer omzet en winst.

De kosten van de dienstverlening
Om erachter te komen wat de kosten zijn van de diensten van Paylogic, dient u eerst contact op te nemen met de aanbieder. Zo claimt men op de website een vast prijssysteem te hanteren, maar wat dit prijssysteem exact inhoudt en wat de kosten zijn van het prijssysteem, is helaas niet duidelijk. Net zoals bij de aanbieder Ticketscript moet dan ook geconcludeerd worden dat de kosten van Paylogic niet transparant zijn.

Het team
Paylogic is een internationaal opererend bedrijf, dat voornamelijk actief is in de landen Nederland, Duitsland en België. Zo heeft de aanbieder zowel kantoren in Amsterdam en Groningen, als in Antwerpen en Berlijn. Het voordeel van dit internationale team, is het feit dat u ook bij deze aanbieder terecht kan voor de kaartverkoop van evenementen in België en Duitsland.

Conclusie
Paylogic heeft al verschillende klanten bediend als aanbieder van kaartenservices. Zo heeft Paylogic gewerkt voor klanten als André Rieu, Amsterdam RAI, Tomorrowland, Sensation en Brainpool. Deze klanten komen niet voor niets bij deze aanbieder, want de diensten van deze aanbieder lijken zeker kwalitatief hoogwaardig te zijn en echt een meerwaarde te leveren voor uw evenement. Echter, omdat de kosten niet duidelijk op de website gecommuniceerd wordt, geeft dit de indruk dat de kosten van het inhuren van Paylogic erg hoog zijn. Hoewel men met een vast prijssysteem zegt te werken, is niet bekend welk systeem dit is en wat dit betekent voor de uiteindelijke kosten van het evenement. Net zoals Ticketscript, wordt deze aanbieder dan ook minder goed beoordeeld in de review dan de aanbieder BookingAPP.