BookingAPP

Review: BookingAPP
Eén van de grootste aanbieders op het gebied van ticketservices en ticketverkoop, is BookingAPP. Deze aanbieder kan u bij het organiseren van uw evenement niet alleen helpen met het verkopen van de tickets, maar zorgt er ook voor dat u altijd duidelijk inzicht heeft in de verkochte tickets, de verkoopkanalen waar de tickets aangeboden worden, de doelgroep en de gastenlijst. En omdat al deze informatie in één systeem wordt gezet, hoeft u nooit te zoeken naar de juiste informatie en kunt u alles in één keer raadplegen. Daarnaast geeft deze aanbieder niet alleen duidelijk inzicht in de verkochte kaarten, maar krijgt u bovendien iedere dag ticketomzet uitbetaald. Waar andere aanbieders van ticketservices, zoals Ticketscript en Paylogic u laten wachten op uw ticketomzet, betaalt BookingAPP dit dus iedere dag netjes uit. Tot slot zorgt deze aanbieder ervoor dat u altijd een vaste accountmanager hebt en omdat de aanbieder de meeste betaalmogelijkheden aan kan bieden voor de klant (waaronder zelfs Bitcoins), is de kans groter dat u vele kaarten verkoopt voor uw evenement.

De kosten van de dienstverlening
Waar Ticketscript en Paylogic wat onduidelijk zijn over de kosten van hun dienstverlening, is dit bij deze aanbieder niet het geval. Zo laat BookingAPP duidelijk weten dat organisatoren niets hoeven te betalen voor de dienstverlening van de aanbieder, maar dat deze kosten verlegd worden naar de consument, ofwel de bezoeker van uw evenement. Zo betalen uw bezoekers een klein extra bedrag op de originele ticketprijs, waarbij de service en betalingskosten gedekt worden. En omdat BookingAPP altijd gratis toegangscontrole verzorgt bij uw evenement, hoeft u hier als organisator ook niets voor te betalen. Het feit dat u als organisator van een evenement niet hoeft te betalen voor de tickets van BookingAPP en de toegangscontrole van de tickets, is dus zeker interessant.

Het team
BookingAPP heeft twee kantoren in Nederland. In deze kantoren werken alleen mensen die ervaring hebben met de evenementenbranche. Zo hebben de medewerkers van BookingAPP alle kennis en vaardigheden om u als organisator van een evenement te ondersteunen, waardoor u zeker weet dat uw evenement een succes wordt.

Conclusie
BookingAPP is een unieke aanbieder op het gebied van ticketservices en dit heeft te maken met verschillende factoren. Ten eerste zijn de kosten van de services van deze aanbieder erg laag voor organisatoren van evenementen. Waar de kosten van Ticketscript en Paylogic onduidelijk zijn, is deze aanbieder wel duidelijk over het verleggen van de kosten naar de bezoekers van uw evenement en het aanbieden van gratis toegangscontroles. Daarnaast krijg je bij deze aanbieder altijd een eigen accountmanager, die altijd ervaring heeft in de evenementenbranche en u dus optimaal kan ondersteunen. Deze aanbieder wordt dan ook beter beoordeeld door de concurrenten Ticketscript en Paylogic.